Over ons

Wij zijn Sijbrand en Marjolein Haven van Kwekerij Florsima. Het bedrijf is gelegen in Marknesse in de Noordoostpolder (Flevoland).

In 2010 zijn we op de boerderij gaan wonen waar mijn ouders en grootouders voor mij hebben gewoond, wij zijn nu de 3e generatie op het bedrijf. Naast het akkerbouwbedrijf en snoeibedrijf zijn wij in 2013 met de kwekerij begonnen. In 2013 hebben we de hypericum en pioenen geplant, het jaar erna zijn de sneeuwbessen erbij gekomen. Naast dat we het overgrote deel via de veiling verkopen hebben we op de boerderij een winkeltje bij waar we bloemen en kallebassen verkopen.

over ons
<h4>florsima.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.florsima.nl/home">Home</a><br /> <a href="http://www.florsima.nl/hypericum">Hypericum</a><br /> <a href="http://www.florsima.nl/pioenrozen">Pioenrozen</a><br /> <a href="http://www.florsima.nl/pompoenen-en-kallebassen">Pompoenen en Kallebassen</a><br /> <a href="http://www.florsima.nl/sneeuwbes">Sneeuwbes</a><br /> <a href="http://www.florsima.nl/over-ons"><b>Over ons</b></a><br /> <a href="http://www.florsima.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.florsima.nl/privacy">Privacyverklaring</a><br /> <a href="http://www.florsima.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />